Bij Sander Damen Communicatie! kunt u terecht voor communicatiestrategieƫn, de ontwikkeling van communicatiemiddelen en ideeƫn/concepten. Wij hebben een viertal specialiteiten:

 • Toegankelijke communicatie
  Veel Nederlanders hebben last van een beperking. Die groep is groter dan veel mensen denken. Het gaat mensen met een verstandelijke, motorische beperking,doven, slechthorende blinden, slechtzienden, kleurenblinden mensen met dyslexie, mensen die een andere taal hebben, analfabeten, mensen die niet tegen bepaalde geuren kunnen etc.. Bij uw communicatie kunt u rekening houden met deze groepen. Wij weten hoe...
 • Tekstschrijven
  Onze kracht ligt in achtergrondartikelen, interviews en human-interestverhalen. Dat doen we al meer dan vijfentwintig jaar.
 • Webredactie
  Onvoldoende kennis, inspiratie of geen zin uw website regelmatig te onderhouden? Laat het door mij doen. Het levert meer op dan het kost!
 • Joomla-websites
  Wij hebben tientallen websites gemaakt met het contentmanagementsysteem Joomla!. Van kleine sites voor ZZP'ers, kleine zelfstandigen of MKB tot grote sites voor zorginstellingen, patiƫntenverenigingen en andere non-profitorganisaties. Al dan niet in samenwerking met een goede vormgever.
  Gerust kunnen we stellen Joomla-expert te zijn. Of het nu om de bouw, de redactie of redactietraining gaat. Wij kennen Joomla! door en door.