Advertentie Duitsland

+31 6 283 37 360
info@sanderdamen.nl

Sander Damen Communicatie! is een reclamebureau, verenigd in één persoon die ondersteund wordtSander temidden van gerealiseerd drukwerk door een groot netwerk van professionals. U kunt bij mij en mijn netwerk terecht voor alles op het gebied van communicatie. Van tekst tot complete bedrijfskrant. Van webredactie tot website (eenvoudig of geheel op maat.), maar ook voor een objectief advies, de organisatie van een evenement, creatief meedenken, reclame: advertenties, folders, brochures... en huisstijl.

Websites
Ik maak en beheer websites. Ik ben vertrouwd met Joomla, maar kan ook met andere cms'en overweg. In het verleden werkte ik voor Drempels Weg van het Landelijk Bureau Toegankelijkheid. Ik kan dus ook ondersteunen bij het realiseren van toegankelijke websites (en andere toegankelijke communicatiemiddelen).

Teksten
Ruim dertig jaar geleden schreef ik mijn eerste teksten in opdracht. Op dit moment schrijf ik voor onder meer Achterhoek Nieuws, Oost-Gelderland Business Magazine, Winterswijk Centraal en uitgaven/websites van opdrachtgevers. Ik heb zowel in loondienst als op interimbasis en als opdrachtnemer voor diverse soorten organisaties gewerkt: energiebedrijven, uitgeverijen van boeken, tijdschrijften en kranten, diverse zorginstellingen (ook GGZ), adviesorganisaties, belangenverenigingen, productiebedrijven, groothandels, provincie Gelderland en gemeente Winterswijk.

Mijn werkterrein is Nederland en Duitsland.

Neem gerust contact met mij op om kennis te nemen van mijn kennis en mijn ervaring te ervaren!

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy, lees hier onze privacyverklaring.

 

Bewaren

Bewaren